Hei ystävä, nimeni on Teemu syrjälä

Teemu
Esittely

Olen siis Kuusamolaissyntyinen nuorimies, jonka intohimona on elämä itsessään. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tullut pysyväksi osaa elämää monen kokeilun, kokemuksen ja opitun tiedon perusteella. Liike/liikunta on ollut osa minua aina syntymästä lähtien. Tanssi, joka on kulkenut mukana 15 vuotta on antanut suunnattomasti työkaluja kehon kuuntelemiseen, itseilmaisuun, liikkeen riemun löytämiseen ja läsnäoloon.

Ravinto ja hyvinvointi

Ravinto ja hyvinvointi tuli käsin kosketeltavaksi 10 vuotta sitten oman isäni kuoltua sydänkohtaukseen nuorena miehenä. Tämä herätti ajattelemaan omaa vaikutusta jaksamiseen. Tapahtuma oli sysäys arvojen miettimiseen, koulutuksen hankkimiseen liikunta-alalta, sekä oman kehon toimintojen ymmärtämiseen. Matkan varrella luontoyhteys on tullut entistä tärkeämmäksi, sen antaessa oppia kaiken aikaa yrttien, kasvien ja villiruokien muodossa. Kansanperinteet, tutustuminen eri maiden alkuperäiskulttuureihin, itämäinen ymmärrys, sekä länsimaalainen lähestymistapa hyvinvointiin ovat yhtälö, joka antaa kokonaisvaltaisen näkemyksen kehon, mielen ja sielun yhteisvaikutuksesta ihmiselle.

Tekeminen

Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luonnollinen liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen, seksuaalisuuden ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti. Tällä hetkellä Teemun toiminta koostuu luentojen, työpajojen, kirjan kirjoittamisen ohella myös tapahtumien järjestäjänä.

Teemu Syrjälä
Teemu Syrjälä